Ljubezen do predsednika usiha

Foto: Žurnal24 Obama se je zelo približal uresničitvi ene od glavnih predvolilnih obljub.
Ameriški predsednik Barack Obama, ki je do zdaj rušil vse rekorde priljubljenosti, se bo moral soočiti s hudim padcem podpore.
Oglej si celoten članek

Gospodarska kriza in posledično brezposelnost sta v očeh Američanov očrnili ameriškega predsednika Baracka Obamo. S 66 odstotkov je podpora prvemu temnopoltemu predsedniku ZDA padla na 56 odstotkov.

Stopnja brezposelnosti je bila junija 9,5 odstotka, zastal pa je tudi Obamov veliki projekt – reforma dragega in neučinkovitega zdravstva.

Analitiki sicer opozarjajo, da je večini ameriških predsednikov nekaj mesecev po volitvah podpora zelo upadla, gospodarska kriza pa je v primeru Obame ta padec le še pospešila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.