Ljubljana dražja od Frankfurta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za nastanitev v slovenski prestolnici boste morali seči globlje v žep kot za spanje v Frankfurtu ali španski Sevilli.
Oglej si celoten članek

Pri GoEuro.com so zbrali podatke za 150 mest in preverili, koliko morajo turisti odšteti za nastanitev. Pri tem poudarjajo, da sta dva pomembna dejavnika, ki vplivata na ceno, vse bolj razširjena ponudba hostlov in vedno bolj priljubljena spletna skupnost, prek katere ljudje nudijo namestitev v svojih domovih. 

Ljubljana se je na lestvici uvrstila na 102. mesto, kar jo uvršča pred Frankfurt, Sevillo in Rotterdam, ki so pristali na 105., 106. in 107. mestu.

Najdražje mesto na svetu je po pričakovanju New York, ki mu sledijo St. Moritz, Macao, Miami, Nassau, Boston, Benetke, Dubaj, San Francisco in Monte Carlo. Najceneje pa boste spali v Tirani. Med deseterico mest, kjer je moč najti najcenejšo nastanitev, so še Hammamet, Sofija, Kairo, Antalija, Bangkok, Bukarešta, Varšava, Beograd in Šanghaj. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.