Ljubosumna žena ubila dveletno deklico

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Deklico, ki jo je imel njen mož z natakarico, je ženska najprej ugrabila, nato pa jo še ubila. Policija jo je že prijela.
Oglej si celoten članek

V Rusiji odmeva primer ljubosumne ženske, ki jo je policija že prijela; utemeljeno je osumljena uboja 2-letne deklice, ki jo je imel njen mož z natakarico njegovega lokala.

Na spletnih omrežjih se je razširil posnetek, v katerem je vidno, da mlada ženska s seboj vodi deklico. Ta je bila zaupana v varstvo svoji teti, ki jo je le za nekaj minut pustila v vozičku brez nadzora.

Njeno nepazljivost je ljubosumna nevarna ženska izkoristila in otroka odpeljala s seboj; čeprav naj bi teta tekla za njima, ju ni uspela dohiteti. Kljub temu, da je kričala na pomoč, ji nihče ni pomagal, pišejo ruski mediji.

Policija je v preiskavi ugotovila, da je ugrabiteljica deklico sprva vodila za roko, nato pa jo nosila skozi bližnji park, kjer se je sled za njima izgubila. Truplo deklice so kasneje našli v bližnji reki.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:29 6. September 2016.

    skrivnostim ženske narave in patologije vobče je medicina doslej dala mnogo premalo pomena. To je strašen svet, poln nenavadnosti....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.