Lov za morilcem: Ubil 6-letnega sina in pobegnil

Foto: EPA
Foto: EPA
Moški je ubil tri ljudi, med njimi tudi komaj 6-letnega sina.
Oglej si celoten članek

Foto: Polizei Tuutlingen Dražen Dakić  V Nemčiji poteka velika iskalna akcija za 40-letnim Hrvatom Draženom Dakićem. Osumljen je, da je v četrtek zvečer v Villingendorfu ubil 34-letnega moškega, 29-letno žensko in 6-letnega dečka. Eni ženski je uspelo pobegniti iz hiše. Šlo naj bi za mamo umorjenega otroka.

Ko so prišli reševalci, so na kraju našli mrtvega 34-letnega moškega in otroka, 29-letno ženska pa je še kazala znake življenja. Oživljali so jo, a so bile poškodbe prehude. 

Storilec, ki je oče umorjenega otroka, je s kraja pobegnil z avtomobilom. Išče ga okoli 50 policistov, ki jim pomaga tudi policijski helikopter. Policija je ljudi opozorila, naj bodo previdni, saj se bojijo, da je storilec oborožen. Objavili so tudi njegovo fotografijo.

Kaj je bil motiv za zločin, še ni znano. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.