Luknja za 700 evrov brez stroškov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Študentka je med iskanjem sobe v Londonu naletela tudi na ta prizor.
Oglej si celoten članek

Alex Lomax, 23-letna študentka, je med ogledovanjem sob v Londonu naletela tudi na "sobico", ki ni vredna tega imena. Lastnica ji je za okoli 700 evrov (500 britanskih funtov) ponujala shrambo, v kateri je dovolj prostora le za jogi, nekaj obešalnikov in poličko.

Med oglasi jo je našla kot opremljeno sobo s posteljo, najemnina pa ni vključevala stroškov v višini 85 evrov (60 funtov). "Iščemo prijazno, odprto osebo, ki ne tiči v svoji sobi, da se nam pridruži v hiši v Claphamu (predel na jugozahodu Londona)," je bilo zapisano v oglasu.

Lomaxova je fotografije objavila na Twitterju. "Ne vem veliko o trgu nepremičnin," je povedala. "Druge sobe niso bile primerne zame, a z njimi ni bilo nič narobe. Posvarili so me, da bo drago. Bila sem pripravljena več plačati, tudi za to, da si sobo delim, a to, kar ponujajo tukaj, je preprosto smešno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.