Mačke shranila v hladilnik

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ženska izvajala nenavadne eksperimente na živih in mrtvih mačkah – poskušala ustvariti novo vrsto.
Oglej si celoten članek

Policisti so žensko iz Varšave že priprli. Odzvali so se na klice sosedov, ki so se pritoževali zaradi hrupa in vse večjega smradu.

V stanovanju so naleteli na grozljiv prizor: okoli sto trupel mačk so našli v hladilniku, našli so še 72 živih, a močno izstradanih muc, mačji iztrebki so bili v vseh sobah.

Pse prepovedali

Ženska je bila sprva odločena, da bo ustvarila novo vrsto psa. Ko je dobila prepoved lastništva psov, se je preusmerila na mačke. Za zdaj vedo, da je izvajal nekakšne eksperimente, kaj točno pa se je dogajalo, bo znano po obdukcijah mačk in ko bodo preučili poškodbe tistih, ki so jih našli še žive.
Ženski zaradi krutega ravnanja z živalmi grozi do dveletna zaporna kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.