Maddie McCann: Posmrtni ostanki iz kovčka niso dekličini

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Avstralska policija je uradno potrdila, da posmrtni ostanki deklice, ki so jih pred tedni našli v kovčku ob avtocesti v odročnem delu države, ne pripadajo britanski deklici, ki jo pogrešajo od leta 2007.
Oglej si celoten članek

Avstralska policija je v povezavi s primerom doslej izključila 43 pogrešanih otrok.

Foto: Žurnal24 maddie mccann Posmrtni ostanki pripadajo deklici s svetlimi lasmi, ki je bila v času smrti stara od dve do štiri leta, je sporočila policija.  

Predstavnik britanske policije Des Bray je potrdil navedbe avstralskih kolegov: "Potrdim lahko, da je Madeleine McCann povsem izključena kot morebitna žrtev v tem primeru."

Triletna britanska deklica je izginila leta 2007 na Portugalskem.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.