Mafija na lovu za rekordnim dobitkom

Foto: Žurnal24 Lastnik bara Giovannino Simonetti se zaradi telefonskih groženj že obrača na pol
Lastniku bara, ki je v Toskani prodal srečni dobitek največjega loterijskega jackpota, po telefonu že grozi italijanska mafija.
Oglej si celoten članek

Giovannino Simonetti, lastnik Biffi bara v majhni italijanski vasi Bagnone, je že prejel telefonske grožnje, poroča bild.de.

Mnogi so namreč mnenja, da Simonetti ve, kdo je srečnež, zato lahko mafija zahteva denar v zameno za zaščito njegove identitete.

"Kmalu potem, ko je bil dobitek izžreban, sem dobil prvi grozilni klic. Od takrat se za svoje življenje zelo bojim, komajda si upam govoriti z neznanci," je zaskrbljen Simonetti. Zaradi groženj se je že obrnil na policijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.