Mafijec na begu na YouTubu objavljal kuharske posnetke, opazil jih je Interpol

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prepoznali so ga po tetovažah.
Oglej si celoten članek

Mafijskega ubežnika so na Karibih ujeli po tem, ko je na YouTubu objavil številne kuharske posnetke, v katerih je sicer skril obraz, a nehote pokazal svoje značilne tetovaže. Kot poroča The Guardian, je 53-letni Marc Feren Claude Biart sicer živel mirno življenje v kraju Boca Chica v Dominikanski republiki, tamkajšnja italijanska skupnost pa ga je štela za "tujca". Biart je bil na begu od leta 2014, ko so italijanski tožilci odredili njegovo aretacijo zaradi preprodaje kokaina na Nizozemskem. Bil je član mafijske združbe 'Ndrangheta.

Odkrili so ga s pomočjo Interpola, konkretno programa I – CAN (v izvirniku Interpol cooperation against ‘Ndrangheta), zdaj se je vrnil v rodno Italijo, kjer ga čaka sojenje.

*Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.