Mafijskega šefa prijeli na plaži

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Italijanska policija je danes v južnoitalijanski deželi Kalabrija aretirala mafijskega šefa Roberta Matalona, ki je bil na begu od leta 2010. Prijeli so ga na plaži, medtem ko je bral knjigo o mafiji v Italiji.
Oglej si celoten članek

Prijeti 35-letnik je svak mednarodno iskanega Francesca Pesca, šef vplivnega klana kalabrijske mafije 'Ndranghete.

Do aretacije je prišlo v okviru policijske akcije proti mafiji, ki je vodila do več deset aretacij in zaplembe več kot 1,5 milijona evrov. Iskanega 35-letnika je policija že nekaj časa opazovala.

Policija je poleg tega v torek v Kalabriji aretirala Celestina Abbruzzesa, ki velja za šefa vplivnega klana 'Ndranghete. Abbruzzese se je skrival v stanovanju blizu mesta Cosenza. 'Ndrangheta velja za najbogatejšo mafijsko organizacijo v Italiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.