Makedonija: umori organizirani, žrtve naključne

Foto: EPA Umor v Makedoniji Foto: EPA Umor v Makedoniji
Nedavne umore petih ljudi v Makedoniji so zagrešili profesionalci, saj je večina nabojev zadela telesa ubitih, je povedala makedonska notranja ministrica Gordana Jankulovska.
Oglej si celoten članek

"Del podatkov smo že obdelali, za popolno obdelavo, ki nam bo dala konkretne podatke, pa bomo potrebovali še nekaj časa," je povedala makedonska notranja ministrica Gordana Jankulovska. Povedala je še, da so bili morilci profesionalci, žrtve pa so bile najbrž izbrane naključno.

Storilci so za umore Aleksandra Naćovskega, Cvetanča Acevskega, Kirila Tričkovskega, Filipa Slavkovskega in Borčeta Stefkovskega uporabili orožje velike prebojne moči, je po poročanju B92 še povedala Jankulovska.

Z morilci naj bi bil povezan avtomobil opel omega temnordeče barve z lažnimi registrskimi oznakami. Ugiba se, da so morilci že pobegnili iz Makedonije.

Primer je pretresel Makedonijo, včeraj so bili prek Facebooka organizirani protesti, ki niso minili brez incidentov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.