Mama ne ve, da je umrl

Foto: EPA
Foto: EPA
Biološka mama Steva Jobsa zaradi bolezni ne ve, da je njen sin umrl.
Oglej si celoten članek

Čeprav je bila smrt soustanovitelja Appla Steva Jobsa na naslovnicah vseh časopisov po svetu, njegova biološka mama ne ve, da je preminil, poroča Daily Mail.

Zdaj 79-letna Joanne Simpson, ki je sina nerada oddala v posvojitev, se namreč v nekem domu za ostarele v Los Angelesu bori s hudo obliko demence. Občasno ne ve niti, kdo je sama, niti se ne zaveda okolice.

Materi odpustil, očetu ne

Iz njegovega znamenitega govora leta 2005 na Univerzi Stanford je moč sklepati, da je materi odpustil. V govoru je namreč zagovarjal njeno odločitev, da ga je oddala v posvojitev. Kot odrasel je vzpostavil stike z biološko mamo – česa podobnega za očeta ne bi mogli trditi.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.