Mama poskušala ustaviti psa, a otrok ni uspela rešiti

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Dveletna deklica in petmesečni deček sta umrla za posledicami ugrizov dveh psov.
Oglej si celoten članek

V ameriški zvezni državi Tennessee, na območju Memphisa, sta za posledicami napada dveh psov umrla dveletna deklica in petmesečni deček. Mama, ki je otroka poskušala ubraniti pred psoma, je v kritičnem stanju. Psa sta jo pogrizla po vsem telesu.

Napad se je zgodil pred hišo, v kateri biva družina 30-letne Kirstie Bernard. "Ulegla se je na Lilly, da bi jo zaščitila, ko sta psa napadla," je za USA Today povedal njen sorodnik Jeff Gibson. Kirstie je bila v času napada z otrokoma sama doma. 

Smrt otrok so pristojni potrdili na kraju napada. 

Zakaj sta psa pasme pitbul, ki ju je družina imela že več kot osem let,  napadla otroka, ni znano. V preteklosti psa nista bila agresivna. 

Kot je povedal tiskovni predstavnik policije John Morris, je preiskava še v teku. Potrdil je, da je napad trajal okoli 10 minut. Oba psa so dan po napadu uspavali. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:47 10. Oktober 2022.

    Težki psi bi se morali obravnavati kot nevarna čuječa bitja, ki so sposobni ubijati ne glede na vzgojo! Lahko zblazni …

  • 13:57 10. Oktober 2022.

    Le zakaj imajo ljudje doma nevarne pasme psov, sploh pa tisti z majhnimi otroki?

  • 21:10 9. Oktober 2022.

    2 cucka = mali trop. Pasji tropi kolejo in ubijajo = zakon narave!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.