Mama tarča kritik zaradi božičnih daril

Foto: Epa
Foto: Epa
So kritike tej mami treh otrok na mestu?
Oglej si celoten članek

Mama treh otrok Emma Tapping je tarča številnih kritik zaradi božičnih daril, ki jih je kupila svojim otrokom.

Instagramu in britanski javnosti poznana razsipna mama je v lanskem letu povedala, da je za božične nakupe zapravila dobra dva tisočaka evrov za 350 daril, ki jih je kupila svojim otrokom. Zdi se, da je v letošnjem letu podrla lasten rekord.

Na Instagramu je objavila fotografijo božičnega drevesa, ki se skorajda ne opazi spričo vseh daril, ki ga obkrožajo. Potem ko je bil njen primer izpotavljen v medijih, je fotografijo z Instagram profila umaknila, pustila pa posnetek, na katerem je jasno, za kakšno količino daril gre.

Mama treh otrok, dveh deklic in enega dečka, je bila zaradi tega deležna številnih kritik; zagovarja se, da zagotovo ne bo razvadila svojih otrok, saj da jim preko leta ne kupuje daril in da si vse to morajo zaslužiti.

Na Instagramu so med drugim njeno praznično razsipnost pokomentirali z besedami, kot sta "odvratno" in "sebično".

"Toliko ljudi je, ki nimajo ničesar. Lahko bi kaj poklonila njim." "To je smešno, kdo potrebuje toliko daril, to je v resnici sebično." "Prepričana sem, da v resnici ne veš, kaj pomeni Božič, zaradi vseh teh daril."

Mama Tapping se brai, češ da so bila ožarjeni obrazi njenih otrok zanjo dovolj veliko potrdilo, da ni storila ničesar narobe. Svoje početje zagovarja že več let, spodaj je fotografija, ki jo je objavila pred prazniki leta 2015.

Slovenija Slovenci smo čedalje bolj razsipni

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:49 25. December 2018.

    socializem je opij za reveže, nevoščljivce, lenuhe, nesposobneže, pijance in podobne. nevoščljive male odprtinice. zakaj bi ženska kupovala tistim, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.