Mama umrlega 16-letnega fanta: "Ne vem, kakšen je ta virus, bil je zdrav"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zdravniki so storili vse v njihovi moči, a 16-letnemu fantu niso mogli pomagati.
Oglej si celoten članek

Fant je zbolel za covidom-19, in ker se je njegovo stanje slabšalo, so ga sprejeli v bolnišnico. "Ne razumem, kakšen virus je to. Vzel mi je zdravega sina, mene, ki imam težave z visokim krvnim tlakom in ščitnico, pa se ni dotaknil. Ni pravil," je za Kurir dejala Biljana, mama 16-letnega Srđana. "Vedel je, da bo umrl, rekel nam je."

Fant je bil mesec dni na intenzivnem oddelku bolnišnice v Nišu. "Dobil je vročino in bolela ga je glava, nato so mu upadla pljuča. Otrok je bil pred tem povsem zdrav. Razen občasnih prehladov ni imel nikakršnih zdravstvenih težav," je povedala mama.

"Zdravniki so naredili vse, kar so mogli. Vključili so se najboljši zdravniki in profesorji iz Niša in Beograda. Vsi skupaj so vložili nadčloveške napore, da bi mu pomagali, a enostavno bolezen je taka," je še povedala mama.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 12:20 26. November 2021.

    Napačno zdravljenje. Verjetno sploh ni mel izmišljene covid. Le imel verjetno plučnico ali kaj manj pa je zaradi ne ali …

  • 21:03 24. November 2021.

    komentatorji, a smrt otroka je za vas reklama. Upam, da se to ne zgodi komu od vaših.....

  • 18:17 24. November 2021.

    Dobra psihološka reklama novinarčki!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.