Mama z otrokom pod vlak

Foto: Profimedia
Za seboj je potegnila otroški voziček.
Oglej si celoten članek

Britanska policija je potredila, da je včeraj na eni izmed postaj londonske podzemne železnice prišlo do hude nesreče, ki pa se začuda ni končala tragično.

Na postaji Baker Street se je mama, ki je na vlak čakala skupaj z otrokom v vozičku, spotaknila in padla na progo; pri padcu je nesrečno za seboj potegnila tudi otroka v vozičku.

Za njima je skočil še oče otroka, da bi ju tik pred prihodom vlaka rešil. Očitno sta bila starša toliko prisebna, da sta se uspela rešiti.

"Ko sta starša videla, da se približuje vlak, sta se z otrokom skrila v prostor med tračnicami," je zapisano v policijskem sporočilu, pišejo britanski mediji.

Družino so po dogodku prepeljali v bolnišnico, a kot kaže nihče med njimi v nesreči ni dobil hudih poškodb.

Londonska podzemna železnica po podatkih tamkajšnjega podjetja Transport prepelje okrog 1,37 milijard potnikov; v lanskem letu so zabeležili več kot tri tisoč poškodb.

Slovenija Iz vozila reševali hudo poškodovano žensko in nosečnico

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.