Mandelo razglasili za mrtvega

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Blamaža. Nemška radiotelevizija Deutsche Welle je poročala, da je Nelson Mandela umrl.
Oglej si celoten članek

Novico o smrti južnoafriške legende so objavili na svoji spletni strani. Napačna vest je hitro zaokrožila po družabnih omrežjih. Za napako so se že opravičili. "Zelo nam je žal, da je bila novica o smrti Nelsona Mandele, napisana v angleščini, dosegljiva na spletu. Prišlo je do tehnične napake,“ so sporočili preko Twitterja.

Mandela se počuti bolje

Nekdanjega južnoafriškega predsednika so pred dobrim tednom zaradi pljučnice spet sprejeli v bolnišnico. Sprva je bilo njegovo stanje kritično, sedaj pa se počuti že mnogo bolje, je sporočil Mandelov vnuk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:31 16. Junij 2013.

    Če še ni umrl,pa še bo.Nemci poročajo samo gola dejstva!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.