Maščevanje moškemu, ki se ji po avanturi ni javljal

Foto: Profimedia
Moški je sam javno priznal, kako se mu je maščevala ženska, s katero je spal.
Oglej si celoten članek

Prekinitve vez so boleče; še toliko bolj, če eden izmed partnerjev tega ne želi. Ko je govora o odnosih, ki niso povsem definirani, je stvar lahko še hujša.

To je na svoji koži okusil Daniel Jones, ki je na Twitterju objavil, kako se mu je maščevala ženska, s katero je nekoč spal. Glede na to, da se njuna romanca ni nadaljevala tako, kot si je očitno sama želela, se je moškemu odločila maščevati.

Maščevanje ženi Ženi iz maščevanja napolnil avto z betonom

Moški jo je za originalnost celo pohvalil na družbenem omrežju.

"Ženska, s katero sem spal, je dala mojo telefonsko številko moškim, s katerimi ni želela imeti nič. Dobro odigrano," je objavil na Twitterju, poleg pa objavil sporočilo moškega, ki ga je - misleč, da gre za omenjeno žensko - kontaktiral.

Da gre za res originalno maščevanje so se strinjali številni uporabniki spletnega omrežja.

Tragično Maščeval je smrt svoje žene

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.