Masovni pretep v parlamentu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ukrajinski parlament že leta slovi kot eden najbolj temperamentnih na svetu, kjer pogosto retorične argumente zamenjajo pesti. Tudi danes so jih.
Oglej si celoten članek

Na današnji seji ukrajinskega parlamenta je Oleg Barna, poslanec stranke ukrajinskega predsednika Petra Porošenka pristopil premierju Arseniju Jacenjuku s šopkom rož, nato pa ga je vzdignil kot lutko in dobesedno vlekel izza govorniškega pulta, piše BBC.

Dobesedno šokirani premier se je držal govorniškega pulta, nato pa so se v incident vmešali še ostali parlamentarci; izbruhnila je velika gneča in masovni pretep.

Za nekatere povsem običajen delovni dan. Očitno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.