Mati poslala očetu sliko hčerke, preden jo je zadušila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mati dveletne deklice se je na krut način odzvala na razhod z dekličinim očetom.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna mati dveletne deklice iz Fentona v Veliki Britaniji se ni mogla sprijazniti, da je dekličin oče prekinil njuno zvezo. Na to se je odzvala nepredstavljivo. Zadušila je svojo hčerko. Dekličinemu očetu je pred tem poslala več jeznih sporočil, na koncu pa še fotografijo njune deklice. V tem sporočilu je zapisala: "Oprosti, mislim, da si zaslužiš še njeno zadnjo fotografijo in spomin nanjo"

Po tem, ko je z blazino zadušila hčerko, si je mati poskušala soditi sama. Policisti so morali vdreti v stanovanje, kjer so naleteli na grozljiv prizor. Mati je imela zgolj površinske rane. Našli so tudi poslovilno pismo, v katerem je pisalo: "Tukaj sedim in razmišljam, da bi ubili lastno hčerko in nato še sebe. Ne želim jo pustiti samo, a živeti dalje tudi ne morem. Tukaj ni nič več ne zame ne zanjo". 

Mati na sodišču obtožbe, da je deklico umorila, zavrača in trdi, da se je deklica zadušila med dvema blazinama, ko je spala na njeni postelji. Ko je odkrila dekličino negibno telo, si je poskušala soditi sama, zatrjuje mati. Sojenje se nadaljuje. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.