Mati šestih otrok zgorela v domači hiši

Foto: Shutterstock Ogenj Foto: Profimedia Ogenj požar
Policija sumi, da gre za umor. Osumljenca intenzivno iščejo.
Oglej si celoten članek

Okoli 13. ure so bili hrvaški gasilci obveščeni, da je v vasi Marino Selo v bližini Lipika zagorelo v stanovanjski hiši. Gasilci so požar pogasili in na pogorišču našli truplo 49-letne ženske. "V prostoru, kjer je izbruhnil požar, smo na žalost našli telo nesrečne ženske," je za 24sata dejal eden tamkajšnjih gasilcev. 

Sosedje so bili vidno pretreseni. Pokojnica je bila po njihovih besedah pridna in delavna ženska, ki je vzgajala svojih šest otrok. 

Policija o podrobnosti ne govori. Sosedje pravijo, da je imela pokojnica rano na levi strani glave. Ugibali so, da je bila ženska umorjena, nato pa je storilec podtaknil požar, da bi zakril sledi. 

Mož pokojnice ni bil doma. Kot poroča 24sata, naj bi policija delila njegovo fotografijo. Neuradno naj bi ga iskali, ker sumijo, da je prav on storilec. Par ima šest polnoletnih otrok. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:02 24. April 2018.

    A bi kej drugač gorela,če ne bi imela otrok al pa samo dva????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.