McDonalds objavo o Trumpu že izbrisal

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na profilu podjetja McDonalds se je pojavil zapis o predsedniku ZDA in njegovih "majhnih rokah".
Oglej si celoten članek

Žaljiv zapis o predsedniku ZDA, v katerem se je avtor pridušal, da bi raje videl Baracka Obama v ovalni pisarni, je bil že izbrisan. V zapisu je avtor pristavil še, da ima predsednik "majhne roke"

"Tvit smo zbrisali, zavarovali naš račun in uvedli preiskavo," so sporočili iz podjetja McDonalds. O tem, da je njihov račun ogrožen, so bili obveščeni s strani Twitterja. 

Več podrobnosti o tem, kaj se je zgodilo, niso razkrili. Tako ni jasno, ali so jim v račun vdrli ali si je zapis o predsedniku ZDA privoščil eden od zaposlenih, piše BBC. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.