Med čakanjem na trajekt Slovencu avto ušel v morje

Foto: PrtScr 24sata
Foto: PrtScr 24sata
Avta kljub trudu niso uspeli zadržati pri obali.
Oglej si celoten članek

Kot poroča Slobodna Dalmacija, je med čakanjem na trajekt v morje zdrsnila opel corsa ljubljanskih registrskih tablic. Do nesrečnega dogodka je prišlo na najužnejšem privezu. 

Očividci pravijo, da je nesreči najverjetneje botrovala slabo zategnjena ročna zavora. Potnikov v avtomobilu v času dogodka ni bilo, saj so ga malo pred tem zapustili. 

Svet Slovenec poleg čolna v morje zapeljal tudi avto

Avto je nekaj časa plaval na gladini, nato pa je začel toniti. Vsi poskusi, da bi ga poskušali zadržati ob obali, so bili neuspešni. Dogajanje je pritegnilo veliko pozornosti, v luki pa je nastala gneča, piše 24sata.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 07:07 25. Junij 2019.

    Če je avto v prvi prestavi,lahko čaka na trajekt tudi brez ročne zavore.Moraš bit pa res trapec,da ti avto pobegne.Verjetno …

  • 02:46 25. Junij 2019.

    Pameti ne moreš kupiti

  • 22:19 24. Junij 2019.

    Če bi ga takoj privezali za čoln se ne bi potopil in bi ga dpravili na rampo za čolne...ker so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.