Med javljanjem jo je zadela kap

Foto: Žurnal24 (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Novinarko Serene Branson je med javljanjem s prizorišča podelitve grammyjev zadela kap.
Oglej si celoten članek

Serene Branson, novinarka, ki se je javljala s prizorišča podelitve grammyjev v živo, se nikakor ni mogla zbrati. Dvakrat je poskušala začeti, vendar nikakor ni našla pravih besed , zato je začela nesmiselno tvoriti stavke.

Posnetek nesrečnega javljanja si lahko ogledate v zavihku Video (vir: Youtube).
Zadela jo je kap
Po neuradnih podatkih naj bi jo zadela kap. Da je bila v bolnišnici, pa je potrdila priča.
V takšnem primeru bi lahko prišlo do motenj govora, kar posledično pomeni nerazumljivo izražanje in nerazumevanje besed.
Približno tretjina tistih, ki jih prizadene možganska kap, ima namreč težave s komunikacijo.

Kdo je Serene Branson?
Serene Branson se je rodila v Los Angelesu. Trenutno dela za CBS Los Angeles in je bila za svoje delo že dvakrat nominirana za emmyja. V prostem času rada bere, preživlja čas z družino in prijatelji ter se ukvarja z jogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.