Med melonami odkrili 32 ton hašiša

Španska policija je v tovornjaku, ki je prevažal melone, odkrila 32 ton hašiša, nato pa aretirala maroškega voznika, so danes sporočili iz španskega notranjega ministrstva. Mamila v vrednosti 50 milijonov evrov so odkrili za dvema paletama melon.
Oglej si celoten članek

Policisti so ilegalni tovor odkrili, ko je tovornjak prispel iz maroškega pristaniškega mesta Tanger v južnošpanski Algeciras.

Po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA se redko zgodi, da se zaseže tolikšna količina hašiša. V Španiji trenutno rekordna količina zaseženega hašiša znaša 36 ton, ki so ga odkrili leta 1996. V Maroku pa so policisti leta 2007 zabeležili svoj rekordni zaseg 35 ton hašiša.

Španija je sicer zaradi svoje lege ob Atlantskem oceanu in bližine do Maroka pomembna postojanka za evropski trg mamil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.