Med nakupovanjem ga je ugriznila kača

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Stranka trgovske verige okreva po tem, ko jo je na oddelku za vrt ugriznila klopotača.
Oglej si celoten članek

Kača vas lahko ugrizne tudi med nakupovanjem. Prav to se je v soboto zgodilo Micu Craigu, ko se je po nakupih odpravil v eno izmed podružnic trgovske verige Walmart.

Po tem, ko je na oddelku za vrt segel proti tlom, da bi pobral palico, je presenečen ugotovil, da ne gre za palico, ampak klopotačo, ki je 47-letnika nato ugriznila.

Kot je povedala ena od strank, ki je bila priča neljubemu dogodku, je bila klopotača dolga vsaj 30 centimetrov in imela štiri ropotuljice, poroča BBC.

V bolnišnici so Craigu vbrizgali protistrup, saj je njegova roka močno zatekla. "Odstranili so ves strup, a ne vedo, kako hudo so mišice poškodovane," je kasneje pojasnil za Tribune.

Trgovska veriga se je za neljubi dogodek že opravičila, preiskujejo pa tudi, kako se je kača sploh znašla tam. "Kot kaže, gre za osamljen primer," pojasnjujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.