Med operacijo vprašala: "Kako gre?"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
19-letnica se je zbudila med operacijo možganov in zdravnike povprašala, kako kaj napredujejo.
Oglej si celoten članek

19-letna Iga Jasica je morala na operacijo zaradi rakave tvorbe v možganih. Operirali so jo v osrednji bolnišnici v Katowicah. Kirurg je ravno odstranil del lobanje in se pripravil na odstranjevanje tvorbe, ko se je najstnica nenadoma zbudila iz narkoze, poroča The Daily Mail.

Zdravnike je mirno vprašala, kako kaj poteka operacija. Nato pa je začela govoriti o svojih najljubših živalih – mačkah.  Zdravniki trdijo, da ni čutila nikakršne bolečine, iz neznanega razloga se je ozavestila. Kljub temu so uvedli preiskavo, ali so ji pravilno dozirali anestetik.

Po operaciji se Iga ni spomnila, da se je zbudila, to so ji šele kasneje povedali zdravniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:15 4. Januar 2015.

    Imate prav. Ta ki vam je minuska pritisnil, pa tko nima pojma o pojmu...

  • zgleda niso bili možgani prebujeni v celoti ampak samo določeni deli..ker drgač bi se sigurno spomnla

  • 18:26 3. Januar 2015.

    Človeški možgani same bolečine ne čutijo !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.