Med poletom nastala luknja

Foto: Žurnal24
Ko je na višini skoraj 11 kilometrov počilo in so potniki v letalu zagledali veliko luknjo, si verjetno niso mislili, da bodo iz letala prišli živi.
Oglej si celoten članek

K sreči je pilot ostal priseben in je poskrbel, da je 118 ljudi varno pristalo. Potniki so bili na poti do Sacramenta, ko so zaslišali velik pok.

Na stropu v potniški kabini so zagledali luknjo, poroča MSNBC. "Slišali smo nenaden pok, kot strel," je dejal eden od potnikov.

Po varnem pristanku so že začeli s preiskavo vzroka napake. Zaenkrat menijo, da je šlo preprosto za tehnično napako. Predstavniki FBI-ja so možnost terorističnega napada izključili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.