Med prepirom jo je zadela kap

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Teto severnokorejskega diktatorja je med pogovorom z nečakom zadela kap. Umrla je v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Kot je povedal zet nekdanjega premiera države Kang Myung-do, sta se Kim Džong Un in Kim Kyung Hui prepirala o smrti njenega moža. Med čustvenim pogovorom naj bi diktatorjevo teto zadela kap (že tretja), ki je bila zanjo usodna. Umrla je v bolnišnici.

Kim Džong Un je dal svojega strica, ki je veljal za drugega najbolj vplivnega moškega v državi, usmrtiti decembra, ker naj bi načrtoval strmoglavljenje vlade. Kim Kyung Hui naj bi umrla le nekaj dni za možem, kar pa je režim javnosti zamolčal, ker so se bali, da bi ljudstvo njeno smrt povezalo z moževo.

Korejski mediji so sicer poročali, da je Kim Džong Unova teta pet dni po usmrtitvi storila samomor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.