Med preprodajo po nesreči poklical policijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Američan je med preprodajo drog po pomoti poklical policijo, ki je tako poslušala in posnela celoten pogovor.
Oglej si celoten članek

Američan Justin Kryzanowski, 24, se je po nesrečnem klicu z množico obtožb znašel v priporu. Kot so sporočili s policije, je moški s telefonom po pomoti poklical številko 911, ameriško različico evropske 113.

Iz klicnega centra so policiste obvestili, da se v enem od parkiranih vozil na ulici West Market odvija pogovor glede drog, v katerem se omenja oseba z imenom Rick.

Tako so policisti slišali celotni pogovor me Kryzanowskim in preprodajalcem. Nesrečnega 24-letnika so uspeli izslediti, pri njem pa so našli drogo, pripomočke za uživanje drog in nedovoljeno orožje.

Pri njem so našli tudi telefon, iz katerega je poklical policijo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.