Med tuširanjem jo je ubila elektrika

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Policijski trak.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Policijski trak.
Hrvaški policisti so zaključili preiskavo smrti 62-letnice, ki je po njihovih ugotovitvah umrla zaradi napake na električni napeljavi.
Oglej si celoten članek

Sodni izvedenec je 26. maja opravil obdukcijo v vukovarski bolnišnici in ugotovil, da je bil vzrok smrti 62-letnice srčno popuščanje zaradi električnega udara. Ženska je v počitniški hišici v hrvaškem naselju Andrijaševci v vukovarsko-sremski županiji umrla v sredo, 25. maja, okoli 15. ure. Medtem, ko se je tuširala, je prišlo do izpada električne energije na tuš inštalaciji in električnega udara v telo, ki je bil za 62-letnico usoden, so sporočili s policije. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:56 27. Maj 2022.

    Kakšne neumnosti pišete! Kot prvo- tuš nima električnih instalacij, razen če je bil vgrajen pretočni grelnik vode v obliki tuš …

  • 17:40 27. Maj 2022.

    EEE to delajo pa leta, k ko se je sla tusirat ni sklopila bojlerja! EEE moj ludi balkan!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.