Med TV poročanjem dobil pest v glavo

Foto: Epa Protesti proti spolnemu nasilju Foto: Epa Protesti proti spolnemu nasilju Foto: Epa Protesti proti spolnemu nasilju Foto: Epa Protesti proti spolnemu nasilju Foto: Epa Protesti proti spolnemu nasilju Foto: Epa Protesti proti spolnemu nasilju Foto: Epa Protesti proti spolnemu nasilju Foto: Epa Protesti proti spolnemu nasilju
Novinar, ki je poročal s protesta proti spolnemu nasilju v Mehiki, je obležal nezavesten.
Oglej si celoten članek

Televizijski novinar Juan Manuel Jimenez jo je skupil med poročanjem v živo s protesta proti spolnemu nasilju v Mehiki. Mimoidoči ga je udaril s pestjo v glavo, zaradi česar je nezavesten obležal na tleh.

Udarec v glavo, ki se je zgodil med protestom proti spolnemu nasilju, je v živo prenašala mehiška televizija ADN 40. Posnetek prikazuje, kako se mu je od zadaj približal moški v beli majici s kapo na glavi in ga udaril po obrazu. Po udarcu je novinar obležal na tleh. Protestniki so napadalca zaustavili s solzivcem.

Protestniki so se zbrali zaradi obtožb, da sta dva policijska uslužbenca v Mexico Cityju spolno zlorabila dve najstnici. Množica je vpila: "Policisti posiljevalci. Moji prijatelji me ščitijo, vi ne." 

Policisti naj bi spolno zlorabili 17 in 16-letnico. 17-letnica po poročanju BBC-ja trdi, da so jo štirje policisti spolno zlorabili v policijskem vozilu, 16-letnica pa, da jo je policist spolno zlorabil v muzeju.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.