Med večerjo so mu ukradli 400 evrov

Foto: Profimedia
Ko je moški želel poravnati račun, je ugotovil, da so mu ukradli denar.
Oglej si celoten članek

V znani restavraciji v devinsko-nabrežinski občini je pred dnevi prišlo do kraje. Zakrivili naj bi jo trije moški, in sicer naj bi šlo za 61-letnega in 46-letnega Alžirca ter 48-letnega Libijca, piše Primorski dnevnik. 

Trojica je vstopila v restavracijo. Dva sta se zaklepetala z lastnikom in natakarico, tretji pa se je usedel zraven moškega, ki je takrat večerjal. Počasi in zelo spretno mu je iz jopiča izmaknil denarnico, v katerih je imel 400 evrov. Moški se je nato umirjeno dvignil in s pajdašema zapustil restavracijo. 

Kaj se je zgodilo, je postalo jasno, ko je moški želel poravnati račun. Krajo so prijavili policiji. Na podlagi pričevanj lastnika in natakarice ter videoposnetkov tam nameščenih kamer so jim hitro prišli na sled. Karabinjerji so jih najprej poiskali v turističnih namestitvah. Našli so jih v hotelu v Devinu, kjer so se ob prihodu policije pripravljali na odhod, še piše Primorski dnevnik.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:31 18. April 2018.

    Video nadzor zelo uporabna zadeva. Tisti ki nima greha mu je vseeno, je pa res da v privatne bazene in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.