Med vlomom v hišo zaspal ob lastnikih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški vlomil v hišo in zaspal na zakonski postelji poleg lastnika.
Oglej si celoten članek

Iz kalifornijskega mesta Santa Ana prihaja bizarna vest. 20-letni moški je vlomil v hišo, iz katere naj bi ukradel več mobilnih telefonom in playstation, potem pa omahnil na posteljo, kjer sta spala lastnika.

Ko je lastnik, ki je v postelji ležal ob ženi, nekaj čutil na nogi, se je predramil in videl roparja, ki je spal ob njegovih nogah. Osumljenec, ki ga je lastnik prepoznal iz soseščine, je pobegnil, lastnik pa se je pognal za njim. Čez nekaj ur je ugotovil, da mu je zmanjkalo nekaj predmetov. Šel je do osumljenčevega doma in zahteval svoje predmete nazaj.

"Osumljenec je priznal, da je videl odprto okno in se odločil, da gre pogledat, kaj lahko ukrade. Njegova izjava se je glasila, da je, medtem ko je iz hiše nosil predmete, zaspal," se glasi policijsko poročilo.

Osumljenec je ostal v priporu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.