Med zasedanjem segel po pištoli

Zasedanje v jordanskem parlamentu je bilo prekinjeno, potem ko se je vnel spor med poslanci. Spor so posnele kamere.
Oglej si celoten članek

Poslanec Zeid al-Shawabkeh je jordanskega premiera Abdullaha Ensoura obtožil korupcije med njegovim govorom v sredo. Z Al-Shawabkehom se je nato spopadel podpornik premiera poslanec Shadi al-Adwan. Celoten spopad med poslancema, katerima so se nato pridružili še drugi, je posnela kamera, ki je snemala parlamentarno zasedanje, piše Telegraph.

V nekem trenutku je Adwan domnevno segel po pištoli, kar pa mu je preprečil drugi poslanec. Ta ga je opozorila, da naj se pomiri. "V parlament ne bi smel prinesti pištole. Zdaj te je posnela kamera," je Adwanu zaklical neki drugi poslanec.

Predmet parlamentarnega zasedanja naj bi bili pohodi cen goriva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.