'Medicinska' pomoč treh lepotic

Foto: Žurnal24 Barbara Guerra je bila ena izmed treh lepotic, ki so skrbele za Berlusconijeve t
Seks škandalov italijanskega premiera Silvia Berlusconija kar ni konec. Tokrat je prišlo na dan, da je novembra lani v prestižnem zdravilišču zdravil svoje težave s križem s pomočjo treh lepotic.
Oglej si celoten članek

Premier Silvio Berlusconi se je novembra lani podal v luksuzno zdravilišče Marc Mességué v Umbrii zaradi težav s križem. Te so mu pomagale reševati 31-letna televizijska zvezdnica Barbara Guerra, 31-letna manekenka Licia Nunez in 25-letna pravnica, ki je v Italijo prišla iz Dominikanske republike.

"To je idealen kraj za zdravljenje,“ pravi lastnik zdravilišča Marc Mességué. Če si ugledni gostje pripeljejo "pomoč“, pa je seveda njihova stvar. V zdravilišču zagotavljajo diskretnost.

Ena izmed Berlusconijevih "medicinskih“ pomočnic Nunezova je bila ogorčena, ko so jo novinarji vprašali, kaj je počela v zdravilišču z Berlusconijem. "Lahko grem kamor koli, nikomur ne bom razlagala kje sem bila in s kom,“ odgovarja Nunezova.

Seks škandali se vrstijo
Tovrstni škandali so postali stalnica Berlusconijevega življenja. Med zadnjimi pikantnimi informacijami je bila 42-letna spremljevalka Patrizia D’Addario, ki je na svoje spletni strani slavila Berlusconijeve posteljne sposobnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.