Medijski tajkun odkril razlog za koronavirus

Foto: Profimedia Pat Robertson
Devetdesetletni teleevangelist našel vzrok za izbruh epidemija.
Oglej si celoten članek

Marion Gordon "PatRobertson je ameriški medijski tajkun, teleevangelist, politični komentator, nekdanji republikanski kandidat za predsednika in še kaj bi se našlo, zdaj pa je poiskal še vzrok za nastanek novega koronavirusa.

Kriv je seveda oralni seks. "Nekateri od teh mladih počnejo nenaravne stvari s svojimi spolnimi organi," je izjavil mož, ki je pred dobrim tednom dopolnil devetdeset let. "Ko ljudje počnejo to, z ženskih 'privatnih delov' prenašajo razne kemične reči in zaradi tega menim, da je prišlo do virusa. Ko sem jaz odraščal, tega nismo počeli. Takrat ni nihče imel oralnega seksa," je še nadaljeval Pat Robertson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:28 19. April 2020.

    No vidite,kaj stori abstinenca pri seksu? Halucinacije 😂. Da ne omenim folsarije do tistih,ki se lahko 🤭.

  • 21:41 7. April 2020.

    Ha,ha, temu je očitno korona virus napadel možgane.

  • 07:49 6. April 2020.

    In vi se imate za resen cajtng?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.