Meditiral in jo grabil za dojke

Foto: Žurnal24
Ugledni matuljski politik in član HDZ Davor Kalčić se je znašel pod drobnogledom hrvaških medijev, saj ga mlada študentka obtožuje, da jo je na avtobusu grabil za dojke.
Oglej si celoten članek

Po pisanju hrvaškega časnika Novi list je politik v avtobusu za dojke večkrat zagrabil študentko Aleksandro Milanović Kalčić, ki je sedela pred njim. Ko je ugotovila, da jo Kalčić namenoma prijema za dojke, ga je udarila.

Ko sta zapustila avtobus, pa jo je ugledni politik udaril v obraz, da je padla, zaradi česar se je odločila, da ga bo prijavila.

Med vožnjo je meditiral
Milanović Kalčićeva pravi, da to ni prvi indicent z matuljskim politikom in kandidatom na zadnjih županskih volitvah. Kalčić pa ob tem pravi, da gre za "banalen nesporazum" in da dekle pozna le na videz.

"Vsak dan se eno uro z avtobusom vozim v službo in v tem času meditiram. Da ne bi z glavo udaril v sedež pred sabo, ko voznik na hitro ustavi avtobus, se z obema rokama držim za zgornja robova sedeža," razlaga Kalčić svoj del zgodbe.

"Tisti dan je pred mano sedelo dekle, a ker sem bil osredotočen na meditacijo, se nisem zavedal, kaj sem naredil," je še dejal politik, proti kateremu je reška policija že sprožila sodni postopek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.