Medvedjev šokiral z žaljivim tvitom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ruski predsednik Dmitrij Medvedjev je šokiral rusko javnost, ko se je na njegovem uradnem profilu na Twitterju pojavil tvit kritičnega blogerja, v katerem ta kritizira Putinovo stranko Enotna Rusija.
Oglej si celoten članek

Sporočilo enega izmed najbolj znanih ruskih blogerjev Alexeija Navalnyja, ki ostro nasprotuje oblasti Vladimirja Putina, je bilo retvitano 33 minut po polnoči na Medvedjevem uradnem profilu na Twitterju.

Sporočilo se glasi: "Jasno je postalo, da če posameznik napiše 'stranka goljufov in tatov' na svojem blogu, je potem neumna ovca, ki je po****na v usta". "Stranka goljufov in tatov" se nanaša na stranko Enotna Rusija, ki je, kot je znano, zmagala na nedeljskih parlamentarnih volitvah.

Alexei Navalny je bil sicer zaradi sodelovanja v protestih proti Vladimirju Putinu v torek obsojen na 15-dnevno zaporno kazen.

"Izgubil nadzor nad svojim profilom na Twitterju"

Zaradi objave sporočila bo zagotovo trpel ugled Medvedjeva, saj velja za izobraženega voditelja, ki se dobro znajde tudi na družabnih omrežjih, kot je denimo Twitter.

Ruski uporabniki interneta so Medvedjevo objavo na spletu kritizirali. "Medvedjev je izgubil kontrolo nad svojim profilom na Twitterju," je zapisal neki Rus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.