Mehika: v nesreči avtobusa 30 mrtvih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V zvezni državi Veracruz na vzhodu Mehike sta danes trčila avtobus in tovornjak, pri čemer je po podatkih tamkajšnjih oblasti umrlo najmanj 30 ljudi, 20 pa jih je bilo ranjenih.
Oglej si celoten članek

V zvezni državi Veracruz na vzhodu Mehike sta danes trčila avtobus in tovornjak, pri čemer je po podatkih tamkajšnjih oblasti umrlo najmanj 30 ljudi, 20 pa jih je bilo ranjenih, poročajo tuje tiskovne agencije.

Avtobus je bil na poti iz mesta Coatzacoalcos v državi Veracruz v zvezno državo Coahuila ob meji z ZDA, ko se je zgodila nesreča. Med potniki avtobusa naj bi prevladovali delavci na plantažah.

Vzrok nesreče še ni znan, po prvih podatkih pa se je s tovornjaka odpela prikolica in trčila v avtobus, še poročajo tuje tiskovne agencije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.