Izkoristili Melanio Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Za reklamo so si sposodili kar ameriško prvo damo.
Oglej si celoten članek

"Predstavljajte si, kako daleč lahko pridete z malce angleščine," se glasi zapis na velikem oglasnem panoju, ki ga je podjetje Američki institut postavilo na Hrvaškem. K temu pa so dodali fotografijo ameriške prve dame Melanie Trump. 

Podjetje se je odločilo na provokativen način pritegniti pozornost na svojo jezikovno šolo. Avtorica plakata Ivis Burić je za Večernji list dejala, da so želeli s kampanjo pokazati, kako pomembno je znanje jezikov za uspeh.

"Želeli smo kampanjo, ki poudarja pomen znanja tujih jezikov in kako je to znanje pomembno za mednarodni uspeh," je povedal ustanovitelj podjetja Brett Campbell.

"Sporočilo se nedvoumno nanaša na osebo, ki je z malo znanja tujega jezika prišla na eno najpomembnejših mest na svetu," je dejala Burićeva in dodala, da sporočilo ni v nikakršnem pogledu žaljivo. "O Melaniji Trump si ljudje lahko mislijo, kar želijo, a nihče ne more zanikati njenega uspeha, za katerega je zagotovo zaslužno tudi njeno znanje angleščine." 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.