Michelle ganjena nad dekličino skrb

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Michelle Obama je v okviru letnega praznovanja "Vzemi svojega otroka v službo", ki ga organizira tudi Bela Hiša, odgovarjala na vprašanja otrok zaposlenih v vzhodnem delu Bele Hiše.
Oglej si celoten članek

Medtem ko jo je večina otrok spraševala po najljubši hrani in pijači ter najljubšem kraju potovanja, je ena deklica izkoristila priložnost, da pomaga brezposelnemu očetu. "Moj oče je že tri leta brezposeln, zato sem vam hotela dati njegov življenjepis,“ je rekla deklica. Prva dama je po tem, ko je vzela list papirja, na katerem je bil napisan življenjepis očeta mlade deklice, le-to objela. Prva dama je deklici nato še nekaj zašepetala v uho, radovednim otrokom, ki so hoteli vedeti, kaj ji je rekla, pa odvrnila: "To je zasebna stvar. Ta deklica dela nekaj dobrega za svojega očeta.“

Kot poroča CNN, je Michelle Obama sicer še povedala, da pogreša normalno življenje, ko je lahko kadarkoli odšla kamor je hotela, brez nadzora varnostnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.