Milijone, ali bo pokalo

Foto: Žurnal24 bomba ukrajina Foto: Žurnal24 bomba ukrajina Foto: Žurnal24 bomba ukrajina Foto: Žurnal24 bomba ukrajina
Na vzhodu Ukrajine je dopoldne razneslo dve bombi. Če oblasti ne plačajo, jih bo danes razneslo še več, grozijo neznanci.
Oglej si celoten članek
Posnetke razdejanja si lahko ogledate tukaj.

Obe bombi je danes dopoldne razneslo hkrati. Ena je bila postavljena poleg stavbe podjetja, ki se ukvarja z izkopavanjem premoga, druga pa na osrednjem trgu v mestu Makeevka. Žrtev ni bilo, eksploziji sta poškodovali le bližnje objekte.

Ukrajinske varnostne službe so povedale, da so v bližini ene od bomb našli sporočilo. V njem piše, da bo, če oblasti ne plačajo okoli štiri milijone evrov, tekom dneva razneslo še več bomb. Peklenski stroji naj bi že bili nastavljeni po mestu.

Preiskovalci še niso izključili možnosti, da za napadi stoji katera od terorističnih skupin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.