Minister se je hvalil, da je vse očiščeno. Potem pa ta video!

Avtomobil obtičal v snegu, potem ko je minister trdil, da so vse ceste očiščene.
Oglej si celoten članek

Težave v prometu zaradi močnega sneženja so v nedeljo imeli v Srbiji in Beogradu. 

Srbski minister za promet in infrastrukturo Tomislav Momirović je svojim državljanom preko socialnih omrežij sporočil, da poteka promet v "vseh delih Srbije neovirano". 

"Promet poteka nemoteno, normalno je, da je promet oviran, ko pade toliko snega. Na terenu je po vsej Srbiji več kot 1800 snežnih plugov in 800 tovornjakov ter preostalih strojev za čiščenje snega," je objavil Momirović. "Niti ena cesta, niti ena avtocesta ni zaprta. Vse državne ceste prve in druge kategorije so prevozne."

Kmalu za tem je uporabnik na instagramu objavil spodnji video, iz katerega je razvidno, da je avtomobil obtičal v snegu. "Ok, postajališča na avtocesti bi lahko bila malo bolje očiščena," je zapisal pod objavo.

Video je takoj postal pravi hit na socialnih omrežjih. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.