Minutni tornado vzel eno življenje

Na severu Poljske je v soboto zvečer pustošil tornado, ki je poškodoval več deset hiš, odkrival strehe in prevračal avtomobile. Umrl je en človek.
Oglej si celoten članek

V hudih nevihtah na Poljskem je bilo ranjenih najmanj deset ljudi, v pomorjanski regiji pa je umrl 60-letnik, potem ko je močan sunek vetra zrušil počitniško hišico.

Tornado je povzročil precejšnje razdejanje v osmih poljskih okrožjih. "Vse skupaj je trajalo le minuto, morda celo samo 20 sekund," je za poljski informativni program TVN 24 dejal eden od prebivalcev prizadetih območij.

Na Poljskem dež in močne nevihte pričakujejo tudi danes. V zadnjih dneh sta sicer veter in toča povzročila veliko škode predvsem v mazurski regiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.