Mislil, da ima v rokah igračo in ustrelil bratca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Reševalci so prišli na kraj in nemudoma začeli oživljati dveletnega fantka.
Oglej si celoten članek

Bratca, stara dve in štiri leta, sta se igrala doma v Louisi, v ameriški zvezni državi Virginia, ko se je zgodila tragedija. Štiriletni deček naj bi prijel pištolo, misleč, da je igrača. Kaj se je nato zgodilo, še ni popolnoma jasno. Pištola se je sprožila in krogla je zadela dveletnega dečka. 

Reševalci so po prihodu na kraj začeli oživljati dečka. V bolnišnici so ga poskusili oživljati, a so bili vsi napori zaman.

Mati je bila v času tragedije doma. "Ni možno, da bi pustili nabito pištolo v dosegu otrok. Dobri ljudje so, ki skrbijo za svoje otroke in njihove potrebe," je v šoku povedala soseda Linda Eddy za NBC29. 

Istega dne se je v isti zvezni državi zgodila še ena tragedija. Za posledicami strelne rane je umrl še en dveletni deček. Strelno rano naj bi si zadal sam. Okoliščine dogodka še niso znane. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:46 25. Maj 2018.

    tudi to je ti. Amerika. Ni vse zlato kar se sveti. Naj bo mirna mnogo prerana zemljca tem otrokom.

  • 11:52 25. Maj 2018.

    Ni mogoče, da bi pustili pištolo? Kaj jo je iz nebes dobil? Ameri imajo te stvari dostikrat v predalu nočne …

  • 11:13 25. Maj 2018.

    Smrt ZDA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.