Mladić si ne more privoščiti odvetnika

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Haaški obtoženec Ratko Mladić je sodišču v dopisu sporočil, da nima denarja za plačilo odvetnikov.
Oglej si celoten članek

Pred tem je sodišču poslal ime sedmih odvetnikov, ki jih vidi kot svoje potencialne zastopnike.

Imen po pisanju srbskega B92 v Haagu niso sporočili, so pa potrdili, da si najbolj želi, da bi ga zastopala dosedanji odvetnik Miloš Šaljić in ruski odvetnik Aleksander Mezjajev.

Srbija mu stroškov obrambe verjetno ne bo plačala, saj se Mladić ni predal prostovoljno, tako da so ga morali najti in aretirati.

Mladić je v ponedeljek na sodišču povedal, da še nima sestavljene ekipe odvetnikov in da se ne želi izreči o obtožnici. Ker njenega branja ni želel niti slišati, je začel prekinjati sodnika, tako da ga je ta poslal iz dvorane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:12 6. Julij 2011.

    ja zdaj se pa bomo jokali...četnik nima denarja??...kake ta narod pili.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.