Mladiću ječa dobro dene

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kljub zdravstvenim težavam je Mladić že na nogah, vrnil se mu je apetit in celo pridobil je kar nekaj kilogramov.
Oglej si celoten članek

Odvetnik haaškega obtoženca Ratka Mladića Miloš Šaljić je za agencijo Srna dejal, da je Mladićevo zdravstveno stanje zdaj stabilno, da je „ponovno na nogah, ima apetit in je pridobil deset kilogramov.“

Mladićeve zdravstvene težave so bile  v ospredju vse od njegove aretacije. Zahteval je, da ga pregledajo tudi srbski zdravniki, kar mu je haaško sodišče tudi omogočilo.

Tožilstvo je celo zmanjšalo obseg obtožnice, da bi se sojenje začelo čim prej. Mladića med drugim bremenijo genocida, zločinov proti človečnosti in kršitve navad vojskovanja. 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:13 20. December 2011.

    lepo življenje...naj živi 100 let v Haagu!! morilec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.