Mladoletna prostitutka: "Želela sem preveč denarja"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Želele smo si preveč. Če želiš imeti denar moraš prodajati drogo, ali svoje telo," je tožilcu in psihiatru potožila neimenovana mladoletna prostitutka.
Oglej si celoten članek

Italijanska policija je objavila izpoved ene od deklet, ki so bile vpletene v verigo prostitucije v Rimu. Mladoletnica je dejala, da jo je želja po denarju vodila v prostitucijo, piše tiskovna agencija ANSA.

Seks je v zameno za denar začela prodajati, ko je bila stara 14 let. Preiskovalci verjamejo, da je v verigi prostitucije še veliko takih deklet, ki so v bogati rimski četrti Pariola za seksualni odnos dobile okoli 300 evrov. Dekleta so zjutraj hodila v šolo, popoldan pa posvetile prostituciji.

Italijanska policija je identificirala med 20 in 30 oseb, ki so za seks plačevali mladoletnicam. Večinoma gre za bogataše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:12 17. November 2013.

    kaj za 60 min...to bi rad videl! za 5-15 min

  • 15:42 16. November 2013.

    Ne samo mlade, tudi stare in zdrajsane bi rade denar, samo jih nihče ne povoha!

  • 14:40 16. November 2013.

    Večinoma gre za bogataše. Ugotovitev pa taka.... <br />Verjetno si navadni delavec s povprečno plačo ne more privoščiti 300 € …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.