Mladoletna prostitutka zrušila skoraj pol policijske postaje

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji mladoletni prostitutki je dosojeno skoraj milijon dolarjev odškodnine, potem ko je imela v zadnjih treh letih spolne odnose z najmanj 40 lokalnimi policisti.
Oglej si celoten članek

Jasmine Abusline je danes stara 19 let; kot piše Fox News je njena zgodba, ko se jo je odločila povedati javno, dvignila toliko prahu, da je v Oaklandu, kjer živi, skoraj pol policijske uprave dobilo odpoved.

Med drugim je povedala, da so z njo ravnali kot s sužnjo, da so policisti v resnici opavljali delo zvodnikov, da so imeli z njo spolne odnose, za katere so nekatri plačevali, drugi so ji prinašali hrano, tretji so ji obljubljali policijsko zaščito.

"Nekateri med njimi so me nagovarjali, da naj nadaljujem z delom prostitutke na ulici. Spominjam se enega, ki se je obnašal, kot da je moj zvodnik. Najel je sobo v hotelu, naročil, kakšna naj imam oblačila, nato pa mi vodil stranke. Z enim izmed policistov sva imela spolne odnose v službenem avtomobilu. Povedal mi je, katerih predelov mesta naj se izogibam, da me ne bi prijeli," je med drugim javno objavila nekdanja mladoletna prostitutka, ki je v zadnjih treh letih na zatožno klop spravila sedem policistov, še zoper 33 preiskava še poteka.

Jasmine Abusline je zoper mestno upravo vložila zahtevo za odškodnino v višini 66 milijonov dolarjev, na koncu se je pogodila za milijon.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:07 4. Junij 2017.

    praš policaje..

  • 15:04 2. Junij 2017.

    a je imela zlato lukno?

  • 10:03 2. Junij 2017.

    Pardon, zapisano je zrušenje.<br /><br />http://fran.si/iskanje?View=1&Query=zru%C5%A1enje<br /><br />Napačna uporaba ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.